Vind uw favoriete Deutz tractor als miniatuur

✔    Gratis verzending bij € 100

✔    Miniatuur uit de hele wereld

✔    Nieuwe én oude modellen

De Deutz tractor is als miniatuur een zo exact mogelijke replica van de levensgrote machine. Deutz landbouwminiaturen zijn wereldwijd bekend en dus onmisbaar voor uw collectie. We hebben voornamelijk klassieke Deutz modellen, maar ook het recentere Deutz-Fahr Intrac 6.60 model.

Vragen over landbouwminiaturen?

Contacteer ons!

Breid uw verzameling uit met een Deutz tractor als miniatuur

De miniatuur oldtimers van Deutz vallen op vanwege hun kenmerkende rode wieldoppen in combinatie met de groene kleur van de tractor. Dit komt overeen met de trekkers van Fendt, maar de exemplaren van Deutz ogen vaak wat minder zwaargebouwd. De nieuwe Deutz trekkers zijn nog steeds groen, maar ze hebben geen rode wieldoppen meer

Bekijk volledige collectie
Deutz
Deutz rupstrekker

Unieke Deutz modellen voor de ware verzamelaar

Een echte verzamelaar wordt enthousiast van gelimiteerde edities. Het Miniatuurtotaal B.V. team deelt u met trots mede dat wij de Deutz D 80 06 in onze collectie aanbieden. Er zijn in totaal slechts 400 exemplaren van deze Deutz tractor als miniatuur beschikbaar. Daarom is dit item een aanwinst voor iedere verzamelaar. Een ander originele uitvoering uit ons aanbod is de miniatuur van de Deutz D6005 tractor. Deze leveren wij, in tegenstelling tot andere webshops, met een cabine en een voorlader. De Deutz tractor miniatuur is exclusief verkrijgbaar in schaal 1:32.Heeft u een passie voor Duitse landbouw modellen? Bekijk dan ook onze schaalmodellen van Fendt. Indien u geen voorkeur heeft voor een specifiek land, kiest u uw nieuwe pronkstuk uit ons uitgebreid assortiment tractor miniaturen. Ontdek bijvoorbeeld de Amerikaanse trekkers van John Deere.

Aanbieding!
179.99 150.00




Bestel hier klassieke schaalmodellen

Dankzij hun kenmerkende uiterlijk worden de oldtimers van Deutz geroemd door veel verzamelaars. Een Deutz miniatuur tractor is ook een prachtig model om een verzameling mee te beginnen of om als klassieker toe te voegen aan uw bestaande collectie. Bestel nu een van onze unieke Deutz miniaturen online of stuur een e-mail naar info@miniatuurtotaalbv.com voor meer informatie.